Even voorstellen

Even voorstellen

Marc Kabbedijk

Fysio/manueeltherapeut

 

De oprichter van het Paramedisch Centrum in 2005. Na zijn studie fysiotherapie, waarbij hij veel ervaring op heeft gedaan in de begeleiding van patiënten met bekkenbodem problematiek en binnen de geriatrie, heeft hij de opleiding tot manueel therapeut en musculoskeletaal echografist voltooid. Verder heeft hij vele cursussen en opleidingen gevolgd om zijn kennis en expertise op een hoog niveau te houden.

 

Momenteel werk ik maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend en geef individuele medische trainingstherapie.

marc.kabbedijk@pmcypenburg.nl

 

 

Mariska van Egmond

Fysio/sportfysiotherapeute

 

Sinds 2009 ben ik met veel plezier werkzaam in het Paramedisch Centrum. In 1992 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond en sindsdien heb ik diverse specialisatie cursussen gedaan. Deze cursussen liggen vooral op het gebied van de schouder, elleboog en knie, trauma en fraktuurbehandeling. Tevens heb ik de IAS sportfysiotherapie opleiding met succes gevolgd en afgerond en derhalve heb ik mij toegelegd op sportgerelateerde schouder- en knieklachten. Sinds december 2012 ben ik gecertificeerd musculoskeletale echografiste.

 

Momenteel werk ik op maandag tot en met vrijdag en doe ik deels de medische training.

mariska.vanegmond@pmcypenburg.nl

 

 

 

Janine ter Hoeven

Fysio/bekkenfysiotherapeute

 

In 1987 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute in Enschede. Hierna ben ik zes jaar werkzaam geweest als fysiotherapeute in de vrouwenkliniek en het universiteitsziekenhuis in Zwitserland. Teruggekomen in Nederland heb ik me verder verdiept als anesthesie-assistent. Hierdoor kon ik als fysiotherapeute op de intensive care in het LUMC werken. Mijn interesses in het LUMC hebben zich uitgebreid richting verloskunde, gynaecologie, het bekkenbodemcentrum en het chronische buikpijn-team. In 2009 heb ik de opleiding bekken- en bekkenbodemtherapie voltooid. Met deze achtergrond ben ik januari 2007 als (bekken)fysiotherapeute begonnen bij Paramedisch Centrum Ypenburg.

Momenteel werk ik maandagavond, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

janine.terhoeven@pmcypenburg.nl

 

 

 

 

Yvonne Boerma

Fysiotherapeute

 

Altijd al een fascinatie gehad voor het menselijk lichaam en dat is ook de drijfveer geweest voor de opleiding Sport, Gezondheid en Management die ik in 2003 in Groningen heb afgerond, gevolgd door de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na afronding van deze opleiding wist ik het zeker: fysiotherapie is mijn ding! Op dit moment vooral werkzaam als algemeen fysiotherapeute, maar wil mij in de toekomst gaan specialiseren in sport en/of kinderfysiotherapie.

 

Momenteel werk ik maandagmiddag en avond, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend en geef deels medische trainingstherapie.

yvonne.boerma@pmcypenburg.nl

 

 

 

Henriëtte van Dijk

Fysio/manueeltherapeute

 

In 2002 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Hierna heb ik de opleiding manuele therapie en de opleiding bewegingswetenschaper afgerond. Als bewegingswetenschaper heb ik een tijdje gewerkt als kwaliteitsmanager bij een netwerk voor fysiotherapiepraktijken en ervaring op gedaan in het schrijven van protocollen en het ondersteunen van praktijken bij het waarborgen van de kwaliteit binnen de praktijk. Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd om zo mijn kennis te verdiepen en te verbreden.

Sinds 2014 ben ik met veel plezier werkzaam in Paramedisch Centrum Ypenburg als fysio-manueeltherapeute en ondersteun ik Marc bij het managen van de kwaliteit.

Momenteel werk ik maandag, woensdag en vrijdag.

 

henriette.vandijk@pmcypenburg.nl

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved