Onze werkwijze

Onze werkwijze

Paramedisch Centrum Ypenburg is een praktijk voor fysiotherapie waarbinnen verschillende specialisten op het gebied van houding en beweging werkzaam zijn. U kunt bij ons zowel met als zonder verwijzing van de huisarts of specialist terecht.

 

De eerste afspraak

Bij de eerste afspraak proberen wij een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten te schetsen, door u vragen te stellen en te onderzoeken. Op basis van die gegevens zal er een behandelplan worden opgesteld zodat een adequaat herstel kan worden ingezet. De behandeling kan bestaan uit bijvoorbeeld massage, mobilisatie, manipulatie, oefentherapie of adviezen over belasting/belastbaarheid.

Paramedisch Centrum Ypenburg draagt zorg voor een zo goed mogelijk behandelplan dat voor u op maat gemaakt wordt. Wij werken volgens de laatste richtlijnen die door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) zijn vastgesteld. Het belang dat wij hechten aan goede kwaliteit blijkt ook uit het feit dat we staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteits Register (CKR) en het BIG-register.

 

Actieve en preventieve werkwijze

Naast de individuele fysiotherapie zijn we ook actief in preventief opzicht om uw dagelijkse leven zo goed mogelijk voort te zetten. Wij doen dat onder andere door middel van medische training in groepsverband. Training in groepsverband houdt in dat u in kleine groepen wekelijks een individueel programma aflegt. Tijdens deze training is er een fysiotherapeut aanwezig die u begeleidt en waar u met uw vragen terecht kunt.

 

Wij werken samen met:

Paramedisch Centrum Ypenburg heeft in de afgelopen jaren veel contacten gelegd en maakt gebruik van een uitgebreid netwerk van artsen en specialisten.

Daarnaast bestaat er een uitgebreide samenwerking met overige dienstverleners.

Wij hebben afspraken gemaakt met onder andere:

Kliniek Lange Voorhout te Rijswijk,

Afdeling Sportgeneeskunde van het MC Haaglanden te Den Haag,

Kliniek Orthopedium te Delft,

Afdeling Orthopedie en Neurologie van het MC Haaglanden te Den Haag,

Afdeling Orthopedie van Kliniek Zestienhoven te Rotterdam, onderdeel van

MediNova,

• Afdelingen Orthopedie, Urologie en Gynaecologie van het Reinier de Graaf

Gasthuis te Delft,

Excelsiorsport te Den Haag, schoen en voetcorrecties.

 

 

Copyright © All Rights Reserved