Ons Team

Ons Team

Marc Kabbedijk

Fysio/manueeltherapeut

 

Ik ben Marc Kabbedijk, fysiotherapeut, manueeltherapeut, musculoskeletaal echografist. Sinds 2007 bijzondere interesse in de echografie, waarbij we als fysiotherapeut een middel in handen hebben om snel en dynamisch onderzoek te kunnen verrichten en daarmee specifieker het ' instapmoment' van de therapie te kunnen inschatten.

In 2015 en 2016 specialisatie echografie gevolgd in Genua bij Prof. Martinoli en in 2017 aan de Universiteit van Antwerpen bij Prof. Dr. Jan Gielen. 

 

Momenteel werk ik maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdagochtend.

marc.kabbedijk@pmcypenburg.nl

Yvonne Boerma

Fysiotherapeut

 

Altijd al een fascinatie gehad voor het menselijk lichaam en dat is ook de drijfveer geweest voor de opleiding Sport, Gezondheid en Management die ik in 2003 in Groningen heb afgerond, gevolgd door de opleiding Fysiotherapie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Na afronding van deze opleiding wist ik het zeker: fysiotherapie is mijn ding! Op dit moment vooral werkzaam als algemeen fysiotherapeute, maar wil mij in de toekomst gaan specialiseren in sport en/of kinderfysiotherapie.

 

Momenteel werk ik maandag, dinsdag en donderdag.

yvonne.boerma@pmcypenburg.nl

Mariska van Egmond

Fysio/sportfysiotherapeut

 

Sinds 2009 ben ik met veel plezier werkzaam in het Paramedisch Centrum. In 1992 heb ik mijn opleiding fysiotherapie afgerond en sindsdien heb ik diverse specialisatie cursussen gedaan. Deze cursussen liggen vooral op het gebied van de schouder, elleboog en knie, trauma en fraktuurbehandeling. Tevens heb ik de IAS sportfysiotherapie opleiding met succes gevolgd en afgerond en derhalve heb ik mij toegelegd op sportgerelateerde schouder- en knieklachten. Sinds december 2012 ben ik gecertificeerd musculoskeletale echografiste en lid van het Schouder Netwerk Randstad West.

 

Momenteel werk ik op maandag tot en met vrijdag

mariska.vanegmond@pmcypenburg.nl

Olivier Prinsen

Fysiotherapeut

 


 


Momenteel werk ik maandag, dinsdag en donderdag.

olivier.prinsen@pmcypenburg.nl